Persoonlijke coaching succesvolle medewerkers
Voordelen werkgever
 

Nieuwe uitdaging
De zich snel ontwikkelende medewerker kan zich vragen gaan stellen als: “Ik zou wel eens wat nieuwe uitdagingen willen, Begrijpt mijn manager wel wat ik wil? Is het gras bij de buren niet groener? Via Persoonlijke coaching krijgt de medewerker beter zicht op carrière wensen en leert ze beter en tijdig te communiceren. Behoud van medewerkers is het gevolg en dus minder kosten voor werving.
 

Nieuwe functie
Promotie naar een nieuwe functie is vaak gebaseerd op de getoonde kwaliteiten in de vorige. De nieuwe functie vraagt echter vaak nieuwe kwaliteiten die nog minder ontwikkeld zijn. Op zo een moment kan persoonlijke coaching het ontwikkelen van nieuwe kwaliteiten enorm stimuleren. Snel succesvol in de nieuwe functie opereren is in belang van medewerker en werkgever.

Talent ontwikkeling, management development
Succesvolle organisaties ontwikkelen hun eigen top management, vaak in management development programma’s. Persoonlijke coaching stimuleert de medewerker zich open te stellen en ruimte te creëren voor een versnelling in persoonlijke ontwikkeling. Top management uit eigen kweekvijver heeft een veel geringer afbreukrisico en is efficiënter dan aantrekken van buitenaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan