Welkom, ben je op zoek naar:
– meer inzicht in wat inspireert en energie geeft
– met meer energie functioneren
– succesvoller functioneren ook in complexe situaties
– meer balans tussen werkdruk en levensvreugde
– evenwichtige relaties in werk en privé
– het realiseren van andere wensen
lees op deze website, hoe dat te bereiken.

Cliënten
Veel cliënten zijn je voorgegaan, uit het bedrijfsleven, de overheid, de advocatuur, de rechterlijke macht, de ICT, etc. en ook vanuit privé en studie vragen. Zij hebben ervaren dat ze zich zakelijk en privé sterker konden ontwikkelen. Ze hebben ontdekt dat ze verrassend meer invloed kunnen hebben op hun leven, dan ze dachten. Jou dat ook laten ervaren is mijn motivatie als persoonlijke coach.

Coaching zakelijk & privé
Op welke momenten is coaching zinvol, welke kwaliteiten kan je er mee versterken, welke resultaten kan je ermee bereiken? Wat zijn de voordelen voor je werkgever?

Methode
Persoonlijke coaching start met een Zelfonderzoek via de ZelfKennisMethode (ZKM), een heldere en effectieve methode. Je ontdekt de rode draad in je functioneren, de motieven en emoties daar achter. Wat is belangrijk, wat motiveert en geeft energie?

Resultaat
Deze inzichten bieden de weg naar succesvoller en efficiënter functioneren, met meer energie, plezier en zelfvertrouwen. Je gaat daartoe gedurende enkele maanden aan de slag, op een gestructureerde manier.

Effect van ZKM coaching
Prof de Haan deed in 2012/2013 een Internationaal onderzoek naar coaching onder 2.000 cliënten. Het overall resultaat (zowel effectiviteit als tevredenheid) werd gemiddeld beoordeeld met 8,7. Mijn cliënten gaven mij gemiddeld een 9,3.

Geïnteresseerd?
Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
.

Marnix-van-Abbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan