Naast de coaching van particulieren, coach ik veel mensen die op zakelijke gebied begeleiding kunnen gebruiken. Mijn meer dan 30 jaar ervaring als adviseur, manager en partner bij Ernst & Young Consultant (EYC) combineer ik met kennis en ervaring als persoonlijke coach.

Mijn ervaring als coach en adviseur in de zakelijke sector spitst zich toe op ondernemerschap, teambuilding, leiderschap en besturen, ICT projecten, finance, werving & selectie en administratieve organisatie.

Van honderden ICT en organisatie adviesprojecten, had ik de verantwoordelijkheid of de persoonlijke leiding.
Binnen EYC heb ik de externe maatwerk systeemontwikkel activiteiten opgezet en uitgebouwd tot een adviesgroep van 160 consultants. De meeste consultants wierf ik zelf en velen heb ik professioneel gecoacht.

Vanaf 1997 was ik voorzitter van het vertrouwenscollege EYC en daardoor ook intensief betrokken bij de voorbereidingen tot de fusie met Capgemini.
In het fusiejaar 2000 was ik vanuit EYC toegevoegd aan de directie van Capgemini.
Bij Capgemini gaf ik leiding aan verschillende adviesgroepen. Ook heb ik de reorganisatie van de Financiële Sector van Capgemini vorm gegeven door het creëren van een twintigtal Competence Clusters, gericht op het stimuleren van ondernemerschap.

Vanaf 2003 lag de focus vooral op contract en relatiemanagement bij een aantal grote cliënten, vooral op momenten dat relaties ernstige verstoord dreigden te raken.
Op 31 januari 2007 eindigde mijn dienstverband vanwege pensionering en ben ik mijn eigen coaching praktijk gestart.

Actuele functies
Website en repertoirelijst commissie Kamerkoor esGROOT
Beheer webapplicaties en website ZKM Vereniging
Verhuur L’Etoile du Berger
Overige functies
Van 2004 tot medio 2011 was ik namens Capgemini penningmeester van het CA-ICT verantwoordelijk voor de ESF subsidiestroom naar de ICT branche.
Daarnaast vervulde ik bestuursfuncties, onder meer in de sportwereld, de kunstwereld, de zorgsector, bij gebruikersverenigingen en in natuurorganisaties.
Zie verder mijn profiel op LinkedIn.
Opleiding
1965-1972, 6 jarige opleiding Werktuigbouwkunde, 2 afstudeerrichtingen, Industriële organisatie en Cybernetica, cum laude afgestudeerd
1978-1980, opleiding Organisatie kunde (SIOO)
2005-2006, Reflection & Action, 2 jarige opleiding tot ZKM Coach
2012-2014, Transforming Dialogue, 3 jarige opleiding in de Voice Dialogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan