Persoonlijke coaching
Sinds 1 februari 2007 werk ik als personal coach vanuit mijn eigen bedrijf, waarbij ik de ZelfKennisMethode en ook Voice Dialogue als coaching methodes gebruik.

Op bepaalde momenten in je carrière en/of in privé relaties met ouders, leraren, partner of kinderen werkt coaching van een leidinggevende, een ouder, een vriend of een leraar niet voldoende. Dan is onafhankelijke begeleiding nodig. Die heb ik zelf ook als zeer positief ervaren. Ook heb ik vaak het positieve, energie gevende effect ervaren bij veel consultants, die ik op enig moment adviseerde, onafhankelijke begeleiding te zoeken.

Langzaam groeide zo bij mij het verlangen, zelf deze onafhankelijke coaching rol te gaan vervullen. Toen ik kennis maakte met de ZelfKennisMethode sloeg de vonk over. Toen heb ik ervaren dat mijn langdurige management en veranderkundige coaching ervaring uitstekend gecombineerd kon worden met deze methode.

Na circa 150 coaching trajecten, ben ik nog meer enthousiast over de grote effectiviteit van de methode. Het werken met cliënten, hun persoonlijke groei meemaken, geeft mij daarbij steeds opnieuw grote voldoening.

Zakelijke coaching en Managementadvies

32 jaar werkte ik bij Ernst & Young Consulting en Capgemini, vanaf 1987 als partner. Aan meer dan 150 consultants gaf ik leiding. Voor honderden projecten was ik verantwoordelijk naar externe opdrachtgevers. Als partner en manager van adviesgroepen en in het werken met projectteams van consultants heb ik veel ervaring opgedaan met het coachen van medewerkers, zowel op veranderkundig als vaktechnisch gebied.

Mijn ervaring spitst zich toe op: ondernemerschap, teambuilding, leiderschap en besturen, grote ICT maatwerk projecten, management rapportage, financiën, personeelszaken, interne controle.

Marnix-van-Abbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan