Ben je op zoek naar?:
– meer inzicht in wat inspireert en energie geeft
– met meer energie functioneren
– succesvoller functioneren ook in complexe situaties
– meer balans tussen werkdruk en levensvreugde
– evenwichtige relaties in werk en privé
– het realiseren van andere wensen
lees op deze website, hoe dat te bereiken.

Cliënten
Veel cliënten zijn je voorgegaan, uit het bedrijfsleven, de overheid, de advocatuur, de rechterlijke macht, de ICT, etc. en ook vanuit privé en studie vragen. Zij hebben ervaren dat ze zich zakelijk en privé sterker konden ontwikkelen. Ze hebben ontdekt dat ze verrassend meer invloed kunnen hebben op hun leven, dan ze dachten. Jou dat ook laten ervaren is mijn motivatie als personal coach.

Coaching zakelijk & privé
Op welke momenten is coaching zinvol, welke kwaliteiten kun je er mee versterken, welke resultaten kun je ermee bereiken? Wat zijn de voordelen voor je werkgever?

Methode
Persoonlijke coaching start met een Zelfonderzoek via de ZelfKennisMethode (ZKM), een heldere en effectieve methode. Je ontdekt de rode draad in je functioneren, de motieven en emoties daar achter. Wat is belangrijk, wat motiveert en geeft energie?

Resultaat
Deze inzichten bieden de weg naar succesvoller en efficiënter functioneren, met meer energie, plezier en zelfvertrouwen. Je gaat daartoe gedurende enkele maanden aan de slag, op een gestructureerde manier.

Marnix-van-Abbe

Effectiviteit van ZKM coaching
ZKM coaches die conform het ZKM Vereniging Kwaliteitssysteem werken, vragen hun cliënten te evalueren: Voor het ZKM traject, op het Einde van het ZKM traject en circa één jaar na afloop. Cliënten ontvangen een code om de persoonlijke ‘Cliënt rapportage’ uit het ZKM Evaluatiesysteem op te kunnen vragen, nadat ze alle drie de evaluaties ingevuld hebben. Zo kan de cliënt het verloop van zijn/haar persoonlijke ontwikkeling zien sinds de start van het ZKM traject.
Uit de Coach rapportage 2020 blijkt dat mijn cliënten de effectiviteit van een ZKM traject beoordelen met 8,7 en de algemene tevredenheid met 9,2. Zie voor meer resultaten de ‘Vergelijking Benchmark Rapportage 2020 met mijn Coach Rapportage’ en de links naar die beide rapportages en een voorbeeld van de ‘Cliënt rapportage’.

Geïnteresseerd?
Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan